Terug naar overzicht

Beauty Concept Store

Straat + nr.Vlyminckshoek 24
Gemeente9100 Sint-Niklaas
LandBelgie
Telefoon+32 3 777 35 10
E-mailinfo@beautyconceptstore.com
Websitewww.beautyconceptstore.com
OmschrijvingWe zijn niet de grootste, maar we zijn groots in wat we doen! Beauty Concept Store verkoop niet enkel producten, we begeleiden je doorheen je loopbaan, waardoor elk salon een succes wordt. Met ons uitgebreid opleidingsaanbod zorgen we er voor dat al onze partners altijd up-to-date zijn met de nieuwste technologieën, tip & trends. Ook jij kunt kiezen voor een succesvolle toekomst, met correcte ondersteuning en een goede begeleiding. Samen met jou kunnen we jouw dromen en Passies werkelijk maken. U maakt tenslotte ook gebruik van onze 55 jaar kennis op topniveau!
Producten/ ActiviteitenBeauty Concept Store blijft groeien en Inmiddels is Beauty Concept store uitgegroeid tot een onderneming met verschillende merken in Nail – hand en voetverzorging. Die altijd op zoek gaan naar de allernieuwste trens en ontwikkelingen. Met eigen productie van oa G’lac , en met de uitbreiding van schoonheidsproducten en pedicure materialen kan Beauty Concept Store nu een compleet assortiment aanbieden dat bestaat uit meer dan 10.000 artikelen uitsluitend voor Beauty, Nail en Feet.
MerkenNailCreation, G'lac, Glamazone, BCS, BCL, swann morton, konad, Solid/lac, Gellac, Reymerink, sibel, HBR zijn enkele van onze merken die wij in ons gamma hebben .