Terug naar overzicht

Beautycare Emmen BV

Straat + nr.Magelhaenstraat 21
Gemeente7825 VL Emmen
LandNederland
Telefoon+31 591 63 23 39
E-mailinfo@beautycareemmen.nl
Websitewww.beautycareemmen.nl
OmschrijvingBeautycare Emmen BV is leverancier/importeur van verschillende Beauty producten: Disposable’s, Beauty & Spakleding Salon textiel en vele nieuwe producten op het gebied van schoonheid. Wij zijn leverancier van de VeluwseBron en Zwaluwhoeve. Vanuit EMMEN(NL) vinden de producten hun weg naar de schoonheidsspecialist, pedicure en beautysalons door heel Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Daarnaast staan de medewerkers van Beautycare Emmen BV de ondernemende schoonheidsspecialisten graag breed terzijde. Zoals het geven van gerichte trainingen en advies, motiveren en inspireren met de deze passie voor het vak als ondersteuning voor de schoonheidsspecialist. Graag willen wij de klanten terzijde staan met raad en daad, de persoonlijke service gaat dus veel verder dan het leveren van producten.
Producten/ ActiviteitenBeautycare Emmen BV groothandel in producten voor pedicure, schoonheidsspecialisten, beautycentra. Ook na aankoop verzorgt onze serviceafdeling het onderhoud van uw praktijkapparatuur. Beautycare Emmen BV schenkt veel aandacht aan de kwaliteit van haar producten en diensten.
MerkenProTextiel (Beauty & Spakleding - Salon Textiel) ProDisposable (Verbruiksartikelen) Nitras (Handschoenen &Mondmaskers) Swann Morton (Pedicure mesjes)