Terug naar overzicht

HEBEA PROFESSIONAL

Straat + nr.Steenweg Op Waarloos 37
Gemeente2840 Reet
LandBelgië
Telefoon+32 3 888 52 14
E-mailinfo@hebea.be
Websitewww.hebea.be
OmschrijvingHEBEA inspireert haar klanten door creatief bezig te zijn, steeds vernieuwende producten en behandelingen te introduceren en onze professionele schoonheidsspecialisten te laten genieten van hun beroep. Een historie opbouwen van 90 JAAR VAKMANSCHAP kan alleen maar gerealiseerd worden dankzij het vertrouwen dat onze klanten in HEBEA PROFESSIONAL hebben. Dit is niet iets wat men kan creëren, maar dat wordt opgebouwd uit jarenlang respect en vertrouwen.
Producten/ ActiviteitenHEBEA PROFESSIONAL biedt professionele producten aan in combinatie met sublieme ondersteuning voor schoonheidsspecialisten en brancheverwante beroepen, waarbij de focus ligt op onderscheidende merken met bewezen resultaten en daarbij horende toegepaste professionele opleidingen en trainingen. Als geen ander biedt HEBEA PROFESSIONAL professionele opleidingen en kwalitatieve ondersteuning aan, zodat de goesting in en liefde voor het vak bij de schoonheidsspecialiste alleen maar kan groeien. Dit hebben wij in de vorige eeuw bewezen en zullen wij ook in de volgende eeuw blijven doen.
MerkenPollogen, Bellabaci, Alexandria Professional, KB Pro, Micro Pulsed Plasma Pen, CNC Dermaceutical Skin Care, Neicha, Ionto Comed, ....etc Kijk op www.hebea.be