Terug naar overzicht

Hébéa

Straat + nr.Steenweg Op Waarloos 37
Gemeente2840 Reet
LandBelgië
Telefoon038885214
E-mailinfo@hebea.be
Websitewww.hebea.be
OmschrijvingHEBEA PROFESSIONAL biedt professionele producten aan in combinatie met sublieme ondersteuning voor schoonheidsspecialisten en brancheverwante beroepen, waarbij de focus ligt op onderscheidende merken met bewezen resultaten en daarbij horende toegepaste professionele opleidingen en trainingen. HEBEA PROFESSIONAL inspireert haar klanten door creatief bezig te zijn, steeds vernieuwende producten en behandelingen te introduceren en onze professionele schoonheidsspecialisten te laten genieten van hun beroep.
Producten/ ActiviteitenHEBEA PROFESSIONAL is de grootste en meest complete leverancier voor de beautybranche. Naast een totaal aanbod voor de schoonheidsspecialisten gaat HEBEA PROFESSIONAL altijd op zoek naar de meest innovatieve producten van de markt. Deze producten worden door ons op de Belgische markt gebracht na een testperiode en met de nodige professionele ondersteuning.
MerkenPollogen by Lumenis: Apparatuur voor anti-aging en skin rejuvination K.B Pro: Permanent Make up opleiding en producten CNC: Dermaceutische huidverbetering producten Alexandria Professional: Eerste merk suikerontharing Ionto Comed: Professionele en zeer stevige praktijkinrichting. Bellabaci: Cupping massage Malteser: Professionele staalwaren voor manicure en pedicure