Terug naar overzicht

Simage - Sim Bvba

Straat + nr.Haachtsesteenweg 378
Gemeente1910 Kampenhout
Telefoon+32 16 65 90 82
Websitewww.simage.be
OmschrijvingAl meer dan 20 jaar werkt Simage succesvol samen met professionals in de huidverzorging en de huidverbetering. Groei staat centraal, zowel in de aanpak en samenwerking naar klanten als in de focus die wordt gelegd voor onze medewerkers. Simage is steeds op zoek naar innovatie en wil haar klanten het maximum aan service en kwaliteit bieden. Training geven en treatments aanbieden zijn dan ook essentieel. Ons team staat steeds voor je klaar met het nodige enthousiasme en dynamisme!
Producten/ ActiviteitenVerdeler verschillende huidverzorgingsmerken en cosmeticamerk met opleidingen in ons eigen opleidingscentrum (theorie, praktijk en sales)
MerkenClaré Blanc: Minerale make-up vrij van schadelijke ingrediënten. AHAVA: Huidverzorging van de hoogste kwaliteit, afkomstig van het laagste punt op aarde, de Dode Zee. HydroPeptide: Botox zonder prikken! Krachtige anti-aging huidverzorging gebaseerd op epigenetische principes, met meer dan 60 verschillende peptiden, botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur. he-shi: De nummer 1 professionele zelfbruiner voor een natuurlijk bruin kleurtje het hele jaar door. CLINERAL: een dermo-cosmedische lijn, ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en op basis van Dode Zee mineralen.