Terug naar overzicht

10.09.2017

Nailmaid de nieuwe micro kristalvijl vervaardigd uit oxide keramiek

In het teken van onderzoek en techniek is het van belang nieuwe ontwikkelingen om te zetten in innovatieve werkstoffen en producten.

De nieuwe micro kristalvijl van ERLINDA onderscheid zich wezenlijk van de conventionele vijlen.

De hoedanigheid van de vijl, die in een speciale procedure vervaardigd en bij een temeratuur van 2000°C hard gebrand wordt, garandeerd een bijna onbegrensde levensduur. Microscopisch kleine porien op de oppervlakte structuur van het vijlblad zorgen voor een zachte verwijdering van de nagel en voor een kristalfijne verzegeling van de gevoelige nageluiteinden. Met Nailmaid is het zelfs mogelijk in beide richtingen te vijlen. De nagel wordt niet meer verhit en daardoor poreus, zoals bij conventionele vijlen. De nagel wordt spiegelglad en daardoor wordt het binnendringenvan water en schadelijke schoonmaakmiddelen, zoals b.v. bij de dagelijkse afwas, vermeden.

De afwasbare micro kristalvijl die in vele verschillende kleuren geleverd wordt heeft een grove kant, een fijne kant en een nagelreiniger, in een attractieve verpakking. Nailmaid is een echte “Must” voor uw fijn verzorgde nagels.

Erlinda Cutlery