Back to overview

Shinings BV - Cuccio

Street + nr.Mon Plaisir 15b
City4879 AK Etten-Leur
CountryNederland
E-mailinfo@shinings.nl
Websitewww.cuccio-shop.nl
Online store
SectorenFacial and beauty products, Manicure and nail art, Chiropody

Cuccio Naturalé
Het paradepaardje: “Cuccio Naturalé” is een zeer uitgebreide lijn Spa producten vervaardigd uit natuurlijke fruit- & kruidenextracten, welke geschikt is voor Spa Manicure, Spa Pedicure en Spa Body Treatments. Tevens bevat deze lijn een aantal zeer geschikte producten voor retail in de salon. De producten zijn 100% cruelty free, vrij van parabenen en werken 24-uur hydraterend door een gepatenteerde formule.
Voor deze productlijn bieden wij diverse trainingen aan, zodat er voor elke salon een passende training kan worden aangeboden. Tijdens deze trainingen leer je alles over de bijbehorende producten, de retail mogelijkheden daarvan en hoe je ze kunt toepassen in jouw behandelingen. Voor de behandelingen zijn ook weer diverse levels mogelijk, zodat jij die kunt toepassen aan de uitstraling van jouw salon en/of klantenbestand. Hiermee ben je echt uniek in jouw soort en krijgt jouw salon direct een luxere uitstraling.


Cuccio Colour Veneer (gelpolish)
Recentelijk mochten we een aantal zeer innovatieve producten toevoegen aan het Colour Veneer assortiment. Zo hebben we Peel it! toegevoegd waarmee jouw soak off Veneer gelpolish peel off wordt, zonder schade aan de natuurlijke nagel. Hiermee wordt de nabehandeling sneller, gemakkelijker en goedkoper. Dit product is tevens perfect geschikt voor de teennagels en voor de eenmalige klanten die alleen voor vakantieperiodes of feestjes gelpolish willen dragen.


Daarnaast hebben we ook de Base by Cuccio mogen verwelkomen! Met deze soak off Rubberbase, die te gebruiken is met bijna alle professionele gelpolish merken, creëer je het ideale canvas op de natuurlijke nagel om deze perfect te kunnen lakken. De Rubberbase vult oneffenheden op, levelt zichzelf en geeft net wat meer stevigheid aan de natuurlijke nagel.


Cuccio Gels
Naast het basisassortiment Controlled Levelling Gel is het assortiment coverkleuren uitgebreid naar 5, zodat er voor elke klant een geschikte kleur in het assortiment zit. Deze gel heeft een dikkere structuur, zodat je direct op jouw sjabloon kunt bouwen en geen base of strijklaag nodig hebt. Met de Cuccio Controlled Levelling gel heb jij de controle over de gel! Hij doet precies wat jij wilt, loopt niet, hoeft niet met een vloeistof bewerkt te worden en bevat een Cool Cure Formule!
Deze gel is tevens verkrijgbaar in een Self Levelling variant en in een aantal gave kleuren Sparkle Gels, zodat je direct een design kunt maken in de bouwnagel. Dit bespaart je tijd en daarmee ook geld.
Daarnaast mochten we recent een absolute topper verwelkomen: de Builder in een flesje, waarmee je binnen 40 minuten een gelset kunt zetten en heel geschikt is om breuken en scheuren in de natuurlijke nagel te repareren. Deze builder is direct op een sjabloon te gebruiken en geschikt voor kortere verlengingen.