Back to overview

Noor Perfumes - Dubai

Street + nr.Kanunnikenstraat 13
City2020 Antwerpen
CountryBelgie
Telephone0485772938
E-mailnoorperfumesofficial@gmail.com
Websitewww.noorperfumesofficial.com

NOOR PERFUMES is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de productie en verkoop van luxe Arabische parfums, luchtverfrissers en private labeling van producten voor bedrijven. Met 15 jaar ervaring in de industrie, heeft NOOR PERFUMES een reputatie opgebouwd als een van de meest betrouwbare en hoogwaardige parfumproducenten in de regio.

Het assortiment van NOOR PERFUMES omvat een uitgebreide selectie van hoogwaardige parfums, geïnspireerd op de rijke Arabische cultuur en tradities. Elk product is met zorg ontworpen en samengesteld om de unieke geuren van de regio te weerspiegelen en te versterken.

Naast het produceren van parfums biedt NOOR PERFUMES ook luchtverfrissers aan, waardoor de kenmerkende geuren van het bedrijf ook in huis en op kantoor genoten kunnen worden. Het bedrijf biedt ook private labeling voor bedrijven aan, waardoor ze hun eigen gepersonaliseerde parfumlijn kunnen creëren die past bij hun merkidentiteit.

Met jarenlange ervaring in de branche en een toegewijd team van professionals, blijft NOOR PERFUMES vernieuwende geuren produceren die tegemoet komen aan de steeds veranderende smaken van hun klanten. Het bedrijf zet zich in voor de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, en streeft ernaar om hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden bij het gebruik van hun producten.