Estetika Awards

uitreiking


Een unieke en leuke wedstrijd voor de beautysector in België

Tijdens de lente editie van Estetika 2024 worden de tweede “Estetika Awards” uitgereikt. Deze wedstrijd heeft als doel het professionele imago van de beautyprofessional in de kijker te zetten. Een onafhankelijke vakjury zal de genomineerden beoordelen in twee categorieën. Er wordt een opsplitsing gemaakt voor Nederlandstalige en Franstalige beautyprofessionals.

• Salon Design Award 2024 – NL
• Salon Design Award 2024 – FR
• Salon Media Award 2024 – NL
• Salon Media Award 2024 – FR

Een Estetika Award winnen is jezelf profileren als een professional. Je behoort hiermee tot de top van onze beautysector. Het is een kroon op je werk en een unieke ervaring. Als winnaar ben je een inspiratie voor je collega’s en word je een ambassadrice voor onze mooie sector. De award zet ook je zaak in de picture. Het is een unieke ervaring die je met je klanten kan delen.

De Estetika Awards worden georganiseerd door Besko, de beroepsvereniging van de beautysector in samenwerking met de vakbeurs Estetika.

Ben jij een schoonheidsspecialist, mua, nagelstyliste of pedicure dan ben je een potentiële kandidate.

De inschrijvingen voor de Estetika Awards zijn reeds gestart en de inzendingen dienen uiterlijk 15 december 2023 bij de organisatie binnen te zijn. Heb je twijfels of vragen? Stel ze gerust via awards@estetika.be.

Wil je ook het beste uit jezelf en je salon halen? Geef je dan op als deelnemer van de Estetika Awards! Klik hier voor meer info en zet de eerste stap naar de volgende stap in je carrière!

Opgelet: je persoonlijke aanwezigheid op de dag van de prijsuitreiking is noodzakelijk!