Terug naar overzicht

Bloomedical Benelux BV

Straat + nr.Uitbreidingstraat 72B6
Gemeente2600 Berchem
LandBelgië
Telefoon+32 3 887 29 22
E-mailmkas@bloomedical.com
Websitewww.bloomedical.com
OmschrijvingBlooMEDical is distributeur van diverse medische, esthetische en cosmetische hulpmiddelen in de Benelux. Vooraanstaande merken als Mentor borstprothesen, medisch esthetische lasers van Alma Lasers, Tulip instrumentarium voor liposuctie en lipofilling en nog aantal andere mooie producten maken deel uit van het uitgebreide assortiment.
Producten/ ActiviteitenBlooMEDical Benelux BV is o.a. distributeur van Alma Lasers. Alma Lasers is een wereldwijde voorloper op het gebied van lasers, op basis van licht, radiofrequentie en ultrasound technologieën voor de esthetische en chirurgische markt. Alma lasers maakt het behandelaars mogelijk om veilige en doeltreffende procedures aan te bieden, terwijl patiënten profiteren van state-of-the-art, klinisch bewezen oplossingen en behandelingen. Met kantoren, R & D- en productievestigingen op drie continenten en distributeurs over de hele wereld, is Alma’s missie om modulaire, kosteneffectief en high-performance systemen te fabriceren op basis van de meest recente klinische onderzoeken en cutting-edge technologieën.
MerkenSoprano ICE Soprano ICE Platinum Alma Beauty Remove Alma Beauty Rejuve Accent Prime Harmony XL Pro FemiLift CO2 Plasmage Alma Lasers