Terug naar overzicht

27.09.2019

BODY WOD – de eerste hermodellerende body behandeling met warm up en cool down effect

In slechts één sessie, werkt deze exclusieve driefasige lichaamsbehandeling onmiddellijk en effectief in op cellulitis en vetophopingen, waardoor het silhouet opnieuw wordt geharmoniseerd en de weefsels strak en compact blijven.
De ultrapresterende actie wordt uitgevoerd door de synergetische combinatie van twee buitengewone producten die profiteren van de cosmetische simulatie van cryolipolyse en thermolipolyse.

Een thermische schok gericht op de mobilisatie van lichaams vloeistoffen wordt geactiveerd, gevolgd door een actie op de panniculus adiposus en hardnekkige cellulitis (cryofase), waardoor een diep herverdichtend effect voor de weefsels mogelijk is (thermische fase).

Hervormd, slanker en strakker silhouet; geminimaliseerde cellulite imperfecties; verminderd gelokaliseerd lichaamsvet; zichtbaar gladdere, zuurstofrijke en compacte huid. Tot 12 cm verlies in slechts één sessie!

Body Wod is ideaal in geval van diffuus of gelokaliseerd lichaamsvet, hardnekkige cellulitis en waterretentie; perfect als een intensieve voorbereidende behandeling op lichaamspakkingen om in een paar sessies onmiddellijke, zichtbare en tastbare resultaten te bereiken.

Ontdek meer over de Body Wod behandeling op onze stand tijdens de Estetika beurs.

G. Cosmetics