Terug naar overzicht

04.10.2019

Eerste complete aftercare pakket voor Permanente Make-up professionals

Het eerste complete, 100% plantaardige nazorg pakket voor permanente make-up professionals is vanaf nu bij The Color Studio verkrijgbaar. En dit van het merk ROSA Herbal Skin Care. De ROSA-producten zijn 100% natuurlijk, voeden, genezen en verbeteren zo de retentie en het intens kleurbehoud van permanente make-up.

Het ROSA-introductiepakket omvat producten voor tijdens en net na de behandeling alsook voor de nazorg die de klant thuis uitvoert. Deze is niet algemeen, maar heel specifiek ontwikkeld met goeie ingrediënten aangepast aan de behandelde zone.

Het pakket bevat volgende producten:

– 1 x Pigment Booster Oilgel + 1 x Pigment Booster Balm: breng je meerdere malen tijdens de behandeling aan en zorgt voor een snellere pigmentopname in de huid.
– 1 x Fixing Serum: breng je net na de behandeling aan, verbetert het genezingsproces en werkt wondhelend en ontstekingsremmend.
– 3 x After Care Balm voor wenkbrauwen: dit gebruikt de klant thuis als nazorg op de behandelde wenkbrauwen.
– 3 x Lip Care Stift: dit is de nazorg die de klant thuis aanbrengt op de lippen.
– 3 x Eyeliner After Care: deze nazorg brengt de klant thuis aan op de ogen.

Koop je het volledige introductiepakket, dan betaal je slechts €106,80 i.p.v. €133,50 excl. btw.

Alle producten zijn 100% natuurlijk en vrij van parabenen, minerale oliën, siliconen, SLS, sulfaten, schadelijke pesticiden en synthetische kleuren en geuren. Het merk gebruikt enkel plantaardige ingrediënten als sheaboter, organishe arganolie, vitamine E, calendula olie, bijenwax, tea tree etherische olie, jojoba-olie enz.

Ontdek de ROSA-producten op Estetika in paleis 3, stand nummer 3/523 of bestel ze online.