Terug naar overzicht

17.03.2022

Gerard’s Cosmetic Culture

Graag laten wij u kennis maken met Gerard’s, dit Italiaanse professionele cosmetica merk voor huidverzorging en huidverbetering voor gelaat en lichaam. 

Ontstaan in 1970, in de prestiene natuur van de Franciacorta regio, met één filosofie: ‘het omvormen van natuurlijke elementen is actieve werkstoffen voor het verfraaien van de schoonheid van de huid’. Als grondleggen van o.a. de biomimetiek zijn de Gerard’s Laboratoria altijd vooruitstrevend gebleven in ontwikkeling naar de toekomst van de huid, welke ons momenteel het meest innovatieve cosmeticamerk wereldwijd maakt. 

Ontdek de unieke texturen en toepassingen van de gelaats- en lichaamsverzorgingen volgens specifieke behandelingprotocollen, die speciaal ontwikkeld zijn voor het geven van exclusieve services. Gerard’s biedt een unieke filosofie, die uw instituut zal onderscheiden van anderen.

Naast een palmares aan gelaats- en lichaamsbehandelingen, is er ook ‘The World of Well-being’, Gerard’s exclusieve wellness rituelen die u meenemen op een aromatherapie-reis van ontspanning en absolute welzijn. 

Ontdek GERARD’S, en start zonder verplichte minimumpakketten met dit merk in uw Instituut, Salon of Spa.

Ontdek het op onze G.Cosmetics stand, nummer 341.

G. Cosmetics