Terug naar overzicht

06.03.2018

Gloednieuwe lentecollectie

Tijdens de Estetika beurs zullen wij ook onze gloednieuwe lentecollectie voorstellen: English Rose! In wereldprimeur zullen wij deze collectie tentoonstellen op de Estetika beurs. In deze koude periode hebben we allen nood aan de lentekriebels!

Deze lentecollectie is nu al beschikbaar in de rekken van de verdelers en heel weldra in onze gloednieuwe webshop op www.LeChat.info .

Je kan onmiddellijk gebruik maken van de beursacties om je eigen collectie op een zeer voordelige manier binnen te halen. En voor wie een LeChat ProFiCard heeft, komt er nog een extra korting bovenop. Neem je de hele collectie (6 kleuren) dan krijg je er gratis een display bij én een non cleansing Gel Polish Top. En voor de allersnelsten is er ook nog eens een gratis poster. Maar opgelet: OP = OP.

De collectie zal bestaan uit:

French Vanilla: een mooie nude kleur. Dit wordt absoluut een klassieker voor doorheen het hele jaar.

Royal Tea: een prachtige kameleon. Een gedempte nude die in bepaald licht een lavendeltoon krijgt. 

Tea Party: een licht koraal oranje. Fantastisch voor de lente.

Chamomile: deze kamille tint met een geelachtige en romige pastelschijn leent zich perfect als ondergrond voor subtiele Nail Art. Maar ook om als full color te dragen.

Cucumber Mint: een klassieke muntgroene crémekleur. Echt iets voor de lente. Dit zal snel ieders favoriet worden.

Violat Rose: een stralende lavendelkleur. Zeer vrouwelijk en toch speels.

Kortom, weer een fantastische lentecollectie. En nu is deze English Rose collectie te verkrijgen aan super goede voorwaarden. Zorg dat je er snel bij bent, bij onze verdeler of tijdens de Estetika beurs.

LeChat Artists Products