Terug naar overzicht

03.10.2018

Lancering exclusieve gelcollectie “Sugarbabes 2.0” op Estetika

Na haar schoonheidsinstituut Payeska in Westerlo en de groothandel in suikerpasta’s ROYX PRO gaat Hilde Laenen nu van start met een (groot)handel in nagelproducten. Volgend weekend stelt ze zelfs haar eigen collectie gelcolors voor op de beautybeurs Estetika in Brussels Expo.

Hilde Laenen runt al meer dan 20 jaar haar schoonheidsinstituut Payeska aan Goorken in Westerlo. In januari 2016 startte ze met haar man ROYX PRO België op, een groothandel waarmee ze een uitgebreid gamma suikerpasta’s voor suikerontharing aan professionele schoonheidsspecialistes levert. Op dit moment kiezen al meer dan 250 Vlaamse schoonheidsinstituten voor Royx Pro.

“Via Royx Pro komen we bij veel schoonheidsspecialistes over de vloer en merkten we dat veel van hen ook op zoek waren naar een betrouwbare en betaalbare groothandel voor hun nagelproducten”, vertelt de onderneemster. “Vooral in de Kempen was er echt nood aan een uitgebreid nagelshop. Dankzij mijn netwerk kwam ik terecht bij het merk Abstract.” Van hieruit lanceerde ze de webshop www.abstractnailshop.be, waarmee niet alleen producten maar ook opleidingen worden aangeboden. 

“Suikerontharing en nagels zijn voor ons instituut Payeska de perfecte combinatie en sinds begin dit jaar leggen we ons uitsluitend toe op deze 2 domeinen. De andere behandelingen hebben we stopgezet”, aldus nog Hilde Laenen. “We scholen ons permanent bij en volgden enkele maanden geleden nog een training in Oekraïne bij Nailrevolution, dat tot de wereldtop behoort.”

Onder de naam Sugarbabes 2.0 is een exclusieve gelcollectie speciaal ontworpen voor Payeska en Royx Pro. Komend weekend wordt die via een pop-up nailbar voorgesteld op Estetika in Brussel en vanaf dan verdeeld in heel Vlaanderen.

ROYX PRO