Terug naar overzicht

25.02.2020

Nieuw bij Hebea Intetnational

NOON is een volledig nieuw merk dat esthetische behandelingen voor huidverbetering biedt met medische resultaten. Dankzij het gepatenteerde DermShield Technologie is het mogelijk om met hogere concentraties werkstoffen en chemische peelings te werken, zonder de bekende bijwerkingen zoals roodheid, irritatie of onaangenaam gevoel.

NOON gaat verder waar andere merken hun limiet bereikt hebben. Hierdoor is het mogelijk om de beste en meest effectieve huidverbeteringsproducten ter wereld te maken.

Een goed voorbeeld is het ingrediënt pure Retinol (Vit. A). De maximale dosering van pure Retinol in crèmes of serums is 0,3%. Bij hogere doseringen treden reacties en irritaties op. Dankzij het gepatenteerde DermShield heeft NOON serums voor thuisgebruik met 1,0% en zelfs 1,6% zonder bijwerkingen, waardoor het begrip anti-aging een totaal nieuwe dimensie krijgt en de normen naar een ongeziene hoogte brengt.

NOON geeft indrukwekkende resultaten bij huidveroudering, hyperpigmentatie, zonneschade, verlies van elasticiteit, vlekkerigheid, acne, seborrhea en andere huidproblemen. Het assortiment omvat circa 40 producten die onderverdeeld worden in In-Clinic producten voor salongebruik, Paraceuticals voor probleemoplossing en Essentials voor ondersteuning. Deze lijn is de perfecte aanvulling naast elke ander merk om doelgerichte behandelingen samen te stellen voor uiteenlopende huidproblemen en het behandelaanbod naar een hoger niveau te tillen.

Voor meer informatie bezoek ons op Estetika of boek een afspraak via www.hebea.be – 03/888 52 14