Terug naar overzicht

25.01.2024

Optios, de Belgische marktleider in salonsoftware, onthult twee innovatieve producten: de PRO Website en de Unieke Salon App.

De PRO Website is een professionele online tool ontworpen voor schoonheidssalons en nagelstudio’s om hun unieke identiteit te benadrukken. Droomde je er altijd al van om een eigen professionele website te hebben voor jouw salon? Wij kunnen een op maat gemaakte professionele website voor je ontwikkelen, die volledig aan jouw wensen voldoet, jouw online zichtbaarheid vergroot en jouw unieke identiteit in de verf zet.

Daarnaast introduceert Optios de Unieke Salon App, een krachtige tool om klantenbinding te vergroten en het merkimago van jouw salon extra te versterken. Met deze app kunnen klanten eenvoudig en snel afspraken inplannen via hun mobiele telefoon. En worden ze bovendien dagelijks aan jouw salon herinnerd.

Deze nieuwe producten bieden salons de mogelijkheid om op te vallen in een concurrerende markt en een onvergetelijke ervaring te creëren voor hun klanten.

Ontdek hoe Optios jou kan ondersteunen in het versterken van jouw identiteit en het aantrekken van tevreden klanten.

Breng een bezoek aan de Optios-stand in hal 4, stand D13, en zie hoe Optios jouw salon kan doen groeien.

Meer info? Neem alvast een kijkje op www.optios.net