Terug naar overzicht

23.09.2019

RECREAGE, het eerste resurfacing systeem met epigenetische werking

De Gerard’s laboratoria hebben Recreage Multi-Acid Complex ontwikkeld, een innovatief super-perfectionerend programma dat geniet van de regenererende eigenschappen van alpha-hydroxyzuren en de ultieme epigenetische technologie om het algehele uiterlijk van de huid te veranderen, haar te helpen haar ideale pracht te herstellen.

De nieuwste actieve ingrediënten zijn de sterren van dit 4 stappen protocol, die het gelaat haar natuurlijke compactheid en stralendheid hertellen, de huidtint uniformer maken, de textuur gladmaken, dyschromie en acne littekens verminderen, poriën verfijnen: de huid ziet er zichtbaar geregenereerd en vernieuwd uit.

Recreage is de ideale oplossing voor doffe, verdikte huiden met verlies aan tonus, acne uitbarstingen, dyschromie, rimpels en tekens van veroudering. 

Het professionele Recreage systeem wordt versterkt met 3 nieuwe producten voor thuis gebruik, geïnspireerd door het Recreage Multi-Acid Complex en de epigenetische technologie, om de huid in een korte tijd te ondoen van alle mogelijke imperfecties.

Ontdek meer over het Recreage systeem op onze stand tijdens de Estetika beurs.

G. Cosmetics