Terug naar overzicht

02.10.2018

RICA – BLACK WAX

Sinds 1994, heeft RICA een ambitieuze missie: een nieuw concept van hars creëren door deze te transformeren in een echt cosmetisch product. Met dit in gedachten hebben de R&D Laboratoria van RICA het continue onderzoek uitgevoerd naar natuurlijke en duurzame ingrediënten, tot nu toe met het grote nieuws voor 2018: RICA BLACK WAX

Een compleet gamma van hars producten welke is ontstaan uit het verlangen om ‘zwarte’ elementen te gebruiken in verschillende cosmetica producten. 

Doelgroep: mannen en vrouwen.

Voorgenomen gebruik: grote lichaamszones (benen, armen, borstkast, rug) en definitie van kleine en meer gevoelige zones (oksels, intieme zones, gelaat en wenkbrauwen).

Verkrijgbaar als: striphars en filmhars in verschillende formaten.

Het BLACK WAX gamma is net zoals alle RICA hars vrij van parabenen vrij van colofonium, de formule is verrijkt met:

PLANTAARDIG STEENKOOL, welke werkt als een reiniger en ontgifter voor de huid door het absorberen van mineralen, toxines en onreinheden.

BIOLOGISCHE HEMP OLIE, welke rijk is aan voedingsstoffen en andere belangrijke elementen voor de huid. Tevens geeft het een verzachtend en ontsteking werend resultaat alsook een hydraterend en voedend effect voor de huid.

Ontdek het BLACK WAX gamma, alsook het volledige RICA gamma op onze stand.