Ateliers by Estetika

Ateliers by Estetika is een centrale zone op Estetika waar bezoekers op een unieke manier worden ondergedompeld in de wereld van schoonheid en verzorging. In de Ateliers by Estetika ligt de nadruk op beleving en educatie. Topprofessionals uit de sector geven uitleg en demonstraties van hun producten en diensten.

Volgende deelnemers kan je alvast verwachten:

Bioslimming 
Bioslimming Bodywrap is een handmatige lichaamsbehandeling met producten die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten met hoge concentraties. Het zorgt voor versteviging van de huid, vetverbranding, vermindering van cellulitis en verlies van centimeters. Bezoek Atelier AE5 om de resultaten te ontdekken.
Boek jouw Estetika Bioslimming Try-Out via deze link!

Bloomedical
Bloomedical vind je terug in Atelier 4/AE11. Zij zullen er specifiek aandacht besteden aan laserontharing met de enige echte Soprano™ lasers van Alma en huidverstrakking van het gelaat met behulp van radiofrequentie (RF).

Décaar
Décaar, hét nieuwe moderne cosmeceutical merk dat de kracht van wetenschap en natuur met elkaar verbindt. De diepgaande algen peeling vernieuwt de huid van binnenuit en biedt samen met onze aanvullende treatments en productlijnen, huidoplossingen voor de hedendaagse consument. Décaar biedt hoogstaande business support vanuit de passie voor de ondernemende huidspecialist. Kom dit alles ontdekken in Atelier 4/AE12.

Districos Training Academy
De Districos Training Academy biedt al meer dan 20 jaar kwalitatieve opleidingen aan beginnende en ervaren schoonheidsspecialisten, wimper- en nagelstylisten, podologen en gespecialiseerde voetverzorgers aan. In Ateliers 4/AE2 en AE4 kan je concreet kennis maken met de wondere wereld van ontharing, gelaats- en wimperverzorging.

Esse Skincare
De productlijnen van Esse zijn wetenschappelijk geformuleerd voor alle huidtypes en bevatten pre- en probiotica en actieve ingrediënten om je huid terug in optimale conditie te brengen. Ontdek deze behandelingen bij Atelier AE7.

Gharieni
Gharieni streeft naar een gedenkwaardige en impactvolle behandelervaring met wetenschappelijk geverifieerde gezondheids- en wellnessvoordelen. Ontdek Gharieni’s Mind-Body Wellness Technologies en het bekroonde Welnamis-model in Atelier AE10.

icoone
Senitas House of Skin Care presenteert icoone, een huidverzorgingstechnologie gebaseerd op geavanceerde Multi Micro Alveolar Stimulation. Ervaar de effecten van deze behandeling in Atelier AE5. Boek jouw icoone-ervaring via deze link.

Jojoba Care
Jojoba Care is een Belgische producent van professionele huidverzorgingsproducten met jojoba-olie als hoofdingrediënt. De producten kunnen gemakkelijk worden gecombineerd voor een optimale verzorging die is aangepast aan de behoeften van de huid en de wensen van de klant. Ze zullen hun aanpak demonstreren en toelichten in Atelier AE9.

Spinée
Spinée presenteert een merk van natuurlijke cosmetica, gemaakt in België. Werken met Spinée betekent je klanten een huidverzorgingservaring bieden waar schoonheid samengaat met kwaliteit, natuurlijkheid en doeltreffendheid. Maak kennis met de makers en hun op maat gemaakte gezichtsverzorgingsprotocollen in Atelier AE8.